САЙТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ УЖГОРОДСКОЇ РДА
ЗНАХОДИТЬСЯ ЗА НОВОЮ АДРЕСОЮ!!!
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Субота, 20.04.2024, 02:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
ПОГОДА
Ужгород
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2014 » Березень » 31 » Опубліковані збірники завдань ДПА 2014 року
19:38
Опубліковані збірники завдань ДПА 2014 року

   Міністерством освіти і науки опубліковано електронні збірники завдань державної підсумкової атестації учнів 4-х, 9-х та 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів у 2013/14 навчальному році.
    Як відомо, цього року освітнє відомство розширило повноваження педагогічних колективів навчальних закладів при проведенні державної підсумкової атестації учнів у виборі способу проведення ДПА.
   Зокрема, у
листі МОН щодо проведення державної підсумкової атестації зазначається, що школи можуть обрати спосіб проведення державної підсумкової атестації: або за збірниками завдань, затвердженими Міністерством освіти і науки, або у вигляді письмових робіт за завданнями, розробленими Інститутами післядипломної педагогічної освіти. Також для проведення ДПА можна використовувати збірники завдань, що видані у 2011-2013 роках.
  Виняток становитимуть державна підсумкова атестація з української мови у 9 класі (диктант) та державна підсумкова атестація з української мови в 11 класі (переказ). Ці шкільні іспити мають бути проведені за збірниками завдань, затвердженими МОН.
   У 4-х класах державна підсумкова атестація буде проведена з 13 до 22 травня із української мови та читання, математики. У навчальних закладах з навчанням російською, іншими мовами національних меншин можуть підлягати атестації і результати навчальної діяльності з мови навчання.
   Дев’ятикласники складатимуть шкільні іспити з 2 до 16 червня з п'яти предметів: української мови, математики, географії, біології, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу. У загальноосвітніх навчальних закладах (класах, групах) з поглибленим вивченням предметів, спеціалізованих навчальних закладах, ліцеях, гімназіях, колегіумах таким предметом за вибором може бути той, що вивчався поглиблено.
   З усіх обов’язкових предметів атестація має проводитися письмово. У разі проведення атестації за вибором, форму проведення атестації, усно чи письмово, обирають учні.
   Державна підсумкова атестація з української мови для випускників 9-х класів проводитиметься 13 червня у формі диктанту. Конкретні дати проведення атестації з інших предметів мають визначити навчальні заклади за погодженням з управліннями освіти.
   Державна підсумкова атестація для випускників 11-х класів, враховуючи графік проведення
ЗНО, буде проведена у період з 23 до 29 травня з трьох предметів у письмовій формі. У цей період навчальні заняття для одинадцятикласників проводитися не будуть.
    На 23 травня призначено проведення ДПА одинадцятикласників з української мови. Дати проведення атестації з двох інших предметів (з історії України або математики (для учнів, які навчалися за універсальним профілем) чи з профільного предмета (для учнів, які навчалися в класах інших профілів) та з предмета за вибором учнів) визначать навчальні заклади.
   Результати державної підсумкової атестації виставляються у додатки до свідоцтв про базову загальну середню освіту та атестатів про повну загальну середню освіту та враховуються при визначенні середнього бала документа про освіту.

Більше про проведення Державної підсумкової атестації у 2014 році >>>

Освіта.ua
31.03.2014

Переглядів: 908 | Додав: PASHA | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Корисні сайти







Департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації


Ужгородська районна державна адміністрація Закарпатської області






Рекомендуємо

«Методичний портал»

Архів записів
Друзі сайту

РМК Ужгородської РДА
Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Концівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Оноківська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сюртівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Есенська ЗОШ І-ІІ ст.
Малодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великолазівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронський ліцей
Кам’яницька ЗОШ І-ІІІ ст.
Руськокомарівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Великогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Великодобронська ЗОШ І-ІІІ ст.
Ратівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Тисаашванська ЗОШ І-ІІ ст.
Середнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Коритнянська ЗОШ І-ІІІ ст.
Червонівської ЗОШ I-III ст.
Малогеєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.
Паладь-Комарівецька ЗОШ І-ІІ ст.
Худлівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Киблярівська ЗОШ І-ІІ ст.
Соловківська ЗОШ І-ІІ. ст.

Всі матеріали, що розміщені на сайті взяті з різних джерел освітніх сайтів Ужгородщіни, та з різних джерел сайтів Інтернету.
Адміністрація сайту не несе жодної відповідальності за матеріали сайту. Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz